Räknar ner!

Nu är det bara 1,5 h kvar tills jag får åka hem till sängen:-)

Trötter!

Usch så trött jag är! Vaken natt är INTE min starka sida.. Å 5h kvar:-/

God Jul i efterhand;-)

Julhelgen är som sagt över å vi myser i soffan å ser shrek och före det såg vi skönheten och odjuret:-).

Vi har firat julafton här med min mamma, Lovisa, Totti, Lennart, ingegerd, yvonne, Anders, Emelie och Lukas:-). Vi har sett Kalle anka, ätit det traditionella julbordet, ris ala Malta till efterrätt... Väntat på tomten, öppnat klappar mm!

Juldagen öppnade vi klappar och åt jul lunch hos syster i Kalix, sedan vidare till Hertsön å lämnade barnen hos farfar å Ingegerd för att kunna gå på den vanliga utgången:-).
Den kvällen spenderades hos Elin och David där vi blev bjudna på SUPER god middag.. Mmm! Sedan gick vi alla ut på puben. Där var allt som vanligt;-). Helt Ok!

Idag har Thomas å flickorna kastat allt julskräp och lämnat tillbaka bord å stolar till Smedsgårn, medan jag dammsög:-).
Annars har vi mest myst på.. Gjort pytt i panna av all julmat som var kvar, sett skönheten och odjuret å nu ser vi shrek innan barnen ska sova:-)!

Hoppas ni alla får en bra fortsättning:-)!

06.30 22/12-11

Nu har jag 45min kvar av mitt natt pass och jag är grymt trött!! Från 06.00 har det varit riktigt jobbigt och jag funderar hur jag över huvudtaget ska orka köra hem, utan att somna!!!???

För jag hör hur min säng där hemma skriker mitt namn!!

Ojoj önska mig lycka till!!

Paketet kom fram:-)

Igår var jag å barnen äntligen å hämtade paketet med alla julklappar till barn och kusiner:-). Novas var dock fel så den har jag skicka tillbaka, får köpa ny på Fredag!

Idag är de små<3 lediga med mig eftersom jag jobbar natt och börjar först 21.00! Vi har gått med bobben till affären, tvättat, ätit lunch och jag har städa toaletterna:-)!
Nu är det bara skura kvar å sen är vi redo för jul, tror jag;-/!

Jävla posten!!

Är just nu så jävla förbannad på posten så jag tror jag spricker!! Beställde julklappar åt alla barn från Lekmer den 6dec skickades den 7 och den 8 blev det sorterat i Ånge... Men... Sen är det BORTA!!!???
Vad gör jag nu liksom???
Har inga klappar till barnen ...:-/!

Arg är bara förnamnet!!!!

SUS:-)!

Ringde SuS vikförmedling för någon vecka sen för att meddela att jag var intresserad av att vika där! Skickade in betyg och meriter och i Onsdags jobbade jag mitt första pass som igår blev mitt 5:e... Jag har alltså jobbat 5 dar i rad på Avd 41 = Neurorehab, ryggmärgsskadade och de som fått ex Subdural blödning!

Det har varit skoj med något nytt, men mkt mkt jobbigt= stressigt! Man hinner knappt äta lunch och spec inte på helgen:-/!!

Nåja idag är jag ledig och hade behövt åka till stan för att fixa det sista för jul, men ids jag?????

Natt jobb!

Har jobbat natt inatt... Dock ett väldigt kort nattpass! Började först 21.00 igår och har jobba till 12.00 idag.. I vanliga fall brukar vi börja allt mellan 12-16 å gå av natten mellan 10-12 dagen efter!!!

Då jag kom hem var de tänkt att Thomas skulle åka å jobba, men det ides han inte för bara någon få timme... Så vi har alla varit hemma = en hel del tjafs !!!

Jag på dåligt humör för dålig sömn, Mira sur grinig mm för sin onda mage och Nova allmänt uppkäftig!!
Voj Voj...

Nu sover de i alla fall å snart jag med!!
Najt Najt!

Snö skottning:-)

Vi gick ut för att skotta gården samt upp mot huset, så det blir lite varmare på golvet!
Thomas skottar gården med hjulingen som vanligt och jag å barnen lekte å skrapa rutor på bilarna:-).
Var ute i två timmar, sen åt vi lunch och nu vilar Mira middag, jag ligger under täcket å ser tv, Nova ser tomtarnas stora äventyr och t for till stan...

Magsjuka elr?

Inatt vid 23-00 tiden när jag just lagt mig för att sova så började Mira gråta å hosta, så jag gick dit.. Å då hade hon spytt:-/!
De var så lite så trodde de var en engångs... Men så fel jag hade... Hon har spytt 6ggr "dock inte mkt" fram till 5.45! Lukta inte magsjuka heller...

Sen när hon vakna 9.00 så har hon varit hur pigg som helst... Skumt!

Nåja, nu vilar hon i alla fall:-)

... Hmm!!

Just nu är det mkt som snurrar i mitt huvud å jag kan inte sova!!!

Som vanligt så är de detta med JOBB som spinner värre än en hamster i sitt jävla hjul!!!
Jag är så himla äckligt, otroligt less att jobba som vikarie.. Du vet aldrig när du ska jobba, OM du får jobba och man får ingen som helst uppskattning för de jobb man gör!!
Vi som vikarier får inte ens en julklapp, det tycker jag är väldigt dåligt!!
Inte för att jag behöver en julklapp utan mer en uppskattning för att Jag ALLTID ställer upp... Men inte ens de kan dom bidra med!

Jag har jobbat som vikarie sen 2005.. Och nu är jag bara sååå less!!!
Jag vill ha ett JOBB, ett riktigt eget jobb med schema... Ska det vara så himla mkt begärt??

Å Lule kommun som så stort inte skulle ta in outbildade vikarier nå mer... (så därför utbildade jag mig) kyss mig där bak, de outbildade går tom före oss med utb!!!

Kanske måste skola om mig... Men till vad????

Nu har jag spytt ur mig en del!!

God Natt

Fyrhjuling, granhämtning, julmarknad och Kalix!

Det är vad vi gjort denna helg:-)!

Jobbade först natt Fredag ---> lördag! Då jag kom hem städa jag å Mira toan:-). Sen gjorde vi mackor och varm choklad, tog hjulingen och for till Tomas å Marie med barn som skulle göra oss sällskap. Körde upp till bivacken, grillade korv, barnen gjorde en koja i en gran och så tog vi med oss en gran hem till gården!
Väl hemma fixa vi lite snabb middag och så for Thomas å Nova tillbaka till Tomas å Marie för bastubad, samt att Nova skulle sova hos Natalie å Julia:-).

Jag å Mira fick besök av Agneta å Alva.. Flickorna åt godis, busade, såg Pippi och badade badkar! Medan jag å Agneta gjorde lussekatter och saffrans bulla.. Mmm goda blev dom!!

Söndag var det dags för julmarknad på hägnan. Vi åkte häst å vagn... Var så tråkigt väder = regn så vi var inte nå länge! Max mat till lunch och så vidare till mamma för att fira henne:-)!
Vi åt middag där, samt fika... Var väl hemma vid 20 tiden på kvällen!

En väldigt lyckad helg om ni frågar mig å barnen håller nog med:-)!

Snart blir de bussresa:-)

Jepp det vankas bussresa till Stadsparken med Novas avd. Där ska vi se på julkalendern:-). Som de har längtar att "Tomte Bussen" ska hämta dem!!

Då vi kommer hem funderar jag på om vi skulle baka pepparkakor efter maten;-)! Måste bara hämta mina pepparkaks formar hos Agneta !!!

Bye Bye;-)

RSS 2.0