Påskafton idag då...

Lördag idag & Påskafton!
JAg sitter hemma själv medan resten av familjen är ute i stugan.. Myser, grillar, solar, äter godis å har de allmänt chill<3!
Men jag saknar mina barn enormt mkt nu, de har varit borta sen Torsdag!

Igår var jag till Brändön till Carro & Norton me Amelia å många fler. Vi grillade & drack gott för att sedan åka ut till Brändöns fritidsby, där de var pubafton!
De var väl så där (förfesten var bäst)!
Har mått bra idag... Tvättade bilen, hämtade upp Dan & Jimmy. Släppte Jimmy i Persön & så drog jag å Dan till Brändön för att hämta hans bil å drack kaffe hos CArro å Norton!
Sen plocka jag upp Amelia i Persön å vi for till mig å sola & gjorde middag! Blev fläskytterfile, egen gjorda potatisklyftor, bea och goo sallad;-)

Sen hämta vi Dan å drog upp till träsket en sväng, men där var de rätt dött så vi lämna Dan å for till Råneå. Där släppte jag av Amelia & så for jag hem till Tv soffan:-)
Jag vet.. Jag är gammal, tråkig å trött!
Men jag orkar faan inte en två dagars...:-)

& så är de jobb imorrn!!

Live Your Life Like There Is No Tomorrow!

Ja vad säger man...

Nu kör vi på detta, ingen återvändo nu inte!!
Det kommer gå galant!

Inte igår inte!

Som rubriken lyder så var det inte igår jag var in här och skrev! Men jag skriver när jag har tid, lust och helt enkelt känner för de.

Ja vad händer här då? Jo vi har junnit vara två svängar till Ikea & shoppat lite. Blev nya kuddfodral till soffan, skoskåp till hallen & lite annat smått å gott. Var även en sväng på skopunkten så Mira fick sig ett par sommar skor "converse stil" jätte söta:-). Nova fick ett par från Maxi, men tror vi har köpt alldeles för stora.
Nu från morgon for jag & Nova till stan för lite klädshopping. Jag fick mig ett par jeans, en trjöa & en väska. Nova fick klänning "gnällde om den" + en tunika, Mira fick 2 klänningar & en tunika.
Vi ska nämligen ikv på "födelsedags fest" på puben, Niclas fyller år & har då hyrt den:-) Blir nog skoj!
Mamma kommer hit å sover över & är med Mira, medan Nova ska få sova hos Natalie & Julia här borta i byn... Det ser hon "de" fram emot;-)!

Annars har vi varit sjuka mkt nu i detta hus. Först var det Thomas som hade hosta & ont i halsen "fick penicilin". Sen Nova, tjock hosta med äckel slem som kom upp & när hon blev frisk så gick hennes armbåge ur led. Thomas höll på att reta henne att hon inte skulle få bada "jag spolade upp badvatten", så höll han fast i hennes handled å hon drog till.
Jag badade henne i ca 5min, trodde ju att de innte var så allvarligt då hon är en RIKTIG DRAMA QUEEN;-). Men insåg rätt fort att hon nog hade ont.
Så hon fick komma upp & jag ringde akuten så Thomas for in med henne. Å mkt riktigt som hon sa i TFN så var armen ur led... Stackars mammas <3 hade så ont!
När de dragit till den så tog d till Lördag innan hon börja röra den igen "de hände tisdag kväll".
Men sen har det varit bra!

Så nu är de Mira som är sjuk. Har haft hon hemma andra veckan nu! Hostar, snorar, feber, geggiga ögon. Så var med hon till VC på Onsdag, då fick hon penicilin mot öroninflammation + ögondroppar för ögonen. Å på Torsdag kväll ringde pappa "hon var hos de från Onsdag kväll till Fredag, för jag skulle jobba", då hade hon fått blåsor runt munnen MÅNGA!
Denna gång är det dock inte svinkoppor "eftersom de är streptockoker", så vi tror de är virus blåsor!
Så nu återstår de att se vem som blir hemma med henne på Måndag... SUCK!
Ge mig FRISKA BARN!

Mammas <3!

Om ca 2 veckor är de dags för mig & syster att bege oss söderut mot Ullared, kommer bli såå skoj:-)
Jag har ALDRIG varit där, så de blir nog en upplevelse!

Nu ska jag göra Nova klar för Kalas hos Ellen:-)

Ces;-)

RSS 2.0