Long Time No Seen;-)

Aaa, som ni alla märker så är jag ju inte in här så ofta... Har inte direkt prioriterat denna blogg;-).

I Lördags så var vi i lilla familjen till stan & små shoppade liite. Mira fick en vinterjacka (kappa), handlade mat & dörrhandtag till innerdörrarna som inte passade.. Blev lunch på McDonken, för där ville Nova äta;-).
Sen då vi kommit hem & d var middagstid så gjorde jag egen klyftpotatis & morötter i ugnen å Thomas han grillade kött... Var mkt muuuummms!!
Hann även dammtorka & dammsuga lite, så d blev rent å fint!
Agneta Ringde & fråga om jag vill följa till Signe på kvällen & dricka lite vin, hade svårt att bestämma mig... men till slut så följde jag med i alla fall. Vi gjorde någon ÄCKLIG drink ;-), spelade Alias & Hooga Chakka, sen for vi till puben en sväng å där var det dött.. Haha!!
Var hemma vid 02.30 & sen vaknade jag 06.00 å hade världens magkatarr;-(..Ajajaj säger jag bara!!

Fick lite sovmorgon till 10.40 faktiskt...:-). Mira vilade efter lunch & sen for vi på Leo´s Lekland en sväng, Angeta & Alva följde oxå med. När vi åkte hem for Thomas till fisket å vi käkade middag å tog det chill!


 
Mira & Alva på Leo´s;-)& mammas Novis så klart!!

Igår Måndag så var det plugga som stod på listan, men vart inte så mkt av det eftersom jag tappat stinget:-(. Sen bar d av för kvälls jobb & min kära mor & lilla lillasyster hämtatde flickorna från dagis å var med dom tills jag kom hem strax efter 20.00 igen;-).

Valet...!

Moderaterna vann igen! & vad tycker ni om d?? Mig spelar d egentligen inte så stor roll, elr jo d gör d för jag har ju inget jobb... Men jag klagar inte, för vad tjänar d till?? Man får helt enkelt ta d för vad d är!
En sak jag inte förstår, vad hände med att alla får tycka precis vad man vill... vad hände med yttrandefriheten??
Om folk vill rösta på blått, röd/grönt elr SD så måste dom väl få göra d...
Jag tänker inte dömma någon för d. Ni röstar alla på det ni vill & ni behöver heller inte tala om för mig vad just röstat på. Ni är fortfarande mina vänner <3 ;-).

Säger bara en sak... Döm inte människor för vad dom tycker!

Tack å hej!

Var ett tag sen nu:). Ligger i soffan och ...

Var ett tag sen nu:). Ligger i soffan och ser valdebatten, inte så intressant men man är ju tvungen:/. Imorrn jobba och hoppas att jag inte har lika ont i bihålorna.

UVI!

Stackars min lilla flicka Nova som tydligen har haft en tyst UVI, som nu har blivit Njurbäcken inflammation! Hon fick tvär ont i magen på Onsdag kväll & ville lägga sig så d fick hon göra, vaknade på natten av att hon grät & var stekande het. På Torsdag grät hon å klaga på att hon hade ont i magen "i attacker" & hög feber hela dagen.
Var på VC med henne Torsdag & vi blev skickade till Barnkliniken, för hennes urin hade för mkt vitablodkroppar, 40,2 i feber:-(.
Fick antibiotika & så fick vi åka hem... På Fredag morgon fick hon kräkas men sen har hon ändå mått bra & i stort sett varit freberfri till på morgon. Hon hade feber då hon vakna & har haft d hela dagen, i efm har den varit uppe i 40 igen & hon har klaga på ont i magen IGEN:-(!!
Så nu har jag prata med Barn Jouren på Sunderbyn & vi skulle komma in imorrn elr inatt "eftersom hon nu har somnat" om d är samma elr värre.
Stackars min lilla lilla flicka... Hur ska jag kunna sova inatt?? Måste nog ta fram madrassen igen & lägga mig där inne.
Nåja... Nu glo lite tv innan d är dags för sängen.

Hej då...

Skolan!

Tja, som ni all kanske vet så har jag börjat skola för 2v sen... Var så himla nervös första dagen att jag hade magknip då jag åkte dit, men efter man träffat en massa härliga tjejer så kändes d mkt bättre:-).
D är rätt mkt att göra, tänka, lyssna  mm... Så varje dag så jag kommer hem, är d skallen som värker utav bara F**N:-(.
Men samtidigt så tycker jag faktiskt att d är riktigt roligt.
Vi jobbar just nu med Vård & Omsorg å Medicinsk Grundkurs...
Vården kan man ju mkt om, medans d samtigt är mkt som man ALDRIG hört talas om;-).
& Medicin är jag väl inte såå bra på...
Nåja, d här kommer säkert bli jätte bra.. Hoppas på d i alla fall!
Good Luck to me;-)

I helgen så har vi tagit d rätt så lugnt & d har varit skönt:-).
Fredag vart en myskväll hemma i soffan, Lördag så for vi till Happis & Finnland å på vägen lämnade vi Mira hos mommo & Lovisa, så Nova fick en hel dag själv med mamma & pappa..
"Skönt att vi får vara själv utan Mira, mamma:-)".
I Finnland köpte vi Kouma skor åt flickorna, jätte fina & guud så lätta.
På Ikea blev d en lampa till köksbordet, ett lakan till våran säng, en diskborste & glödlampor... Haha ingen stor shopping precis.
På skopunkten ett par nya skinnstövlar åt MOI;-).

Stannade hos mamm & käkade middag "köttgryta" mums!
När vi kom hem så var Thomas å Nova ute, så jag & Mira passade på att mysa i soffan... Hon e så goo när hon har TID att mysa med mamma.
Så var d dags för den nya vällingen som jag köpt "ej mjölkfri" då hon inte är intollerant!
Hmm, ja hon vägrade äta den & blev hysterist... Provade blanda, men nej & till slut gjorde jag Nutran men den vägrade hon oxå. Så stackaren somnade utmattade av gråt på tom mage:-(.
På morgon ville hon inte heller ha men ikv var d helt okay med Nutran!

Har puttsat fönstern utvändigt idag & Thomas å flickorna for bort under tiden... Hälsade på Gam Fammo & Faffa.
Nu sover d sm¨å & vi ska äta gotta:-)

Ciao Bella;-)

RSS 2.0