Pannkaka blev det idag!

Yeez, blev pannkaka till middag idag å d tycker Nova om!


Syns d elr???;-)

Så for jag till Jimmy och hämta overheaden så jag och Agneta målade upp giraffen på Novas vägg... Blev jätt fint & bra!! Lägger in någon bild då d är helt klart, golvet måste läggas fösrt:-).

Idag blir d måla andra varvet på giraffen så d ej lyser igenom, sen BVC på 3års kontroll och till läkaren igen:-(.
Vi möter upp pappsen Thomas i stan för att handla mat och golv!

Nu blir d prommis så Piri får sova i goo vagnen:-)

Måndag again!!!

Usch fy å blää vad jag är på dåligt humör & ont i skallen denna Måndag den 26/10-09!!

I Lördags var jag å Mira på loppis i Arcus med Agneta & Alva, hittade några fynd "jag som
aldrig brukar köpa begat". Blev 2 st kuddar, jacka, skoterhjälm & tavlor till Nova.
Ljusstakar, askkopp & skor till mig själv;-). Kul var d!

Och igår Söndag var vi med dom till Ikea, handlade mest till Nova även där. En fåtölj, lampor,
mattor, mera kuddar, dogftljus, badlakan till Mira och nå små lådor till Nova!
Vart även djurmagasinet, skopunkten och Candy World.
Ni får lite bilder sen, orkar fan inte nu!!

Lugna pucks i soffan blire nu...


Inköp från loppisen!

Inköp från ikea till Novas rum!

Var ett tag sen nu...

Japp d var ett tag sen jag var här å skrev, har som inte alltid tid och eftersom Nova nu sover i datorrummet då vi gör om hennes så kan man ju inte direkt sitta vid datorn då dom lagt sig.

Det rullar som trögt med hennes rum eftersom jag är själv med dom än, fisket är ju som sagt inte klart tyvärr "måttligt less är jag". Men ikväll ska jag ta tag i det å börja med den ljusrosa väggen och imorrn då vi drar till stan måste jag köpa lite mer vit färg, räckte inte till alla två varv, bara en kvar:-). Då är d ju bara dom där girafferna som jag måste hitta någonstans???

Idag blev d att städa å plocka undan lite, en liten prommis på morgon, hämta Nova å Ellen på dagis och till Agneta å fika eftersom hon fyller år idag:-) GRATTIS!

Taco å sallad till middag idag & Nova åt köttfärs å pasta....

Nu ska jag bara ta d chill med Novis medans Mira sover....

Guud va jag är dåligt på d här alltså!

Fisket

Är snart över som tur är bara den här veckan kvar, är såååå less att vara hemma själv med barnen å aldrig kunna göra nå på kvällen. Vill tex börja promma å träna men d går ju dåligt nu!
Igår kväll var vi då till fisket jag och barnen, dagis hade skickat med kamera så jag skulle ta en massa kort å de gjorde jag "men glömde ta på romen" jaja, tog då hem några
fiskar som vi märkt i olika påsar som ja ska ta med till dagis sen i efm;-).

Haha, idag var d Ante som kom å hämta Nova å inte Lina som i vanliga fall... Nova såg ut som en skrämd liten kråka:-). Stackare, men hon brukar inte vara blyg! 

Nå idag har jag i alla fall slipa spacklet i Novas rum och målat klart borden, så imorrn blir d väl att fortsätta med att täcka golvet å maskera väggarna för att börja måla;-).
Har även haft besök av Malin & så kom Agneta å Alva oxå, vi har surrat om allt möjligt och så köpte Malin en massa bebis saker av mig som vi inte längre behöver;-). Hennes bebis är ju beräknad till den 22/10, blir skoj att se vad som kommer "tror dock på en flicka";-).

Lilla gumman Nova har varit på riktigt dåligt humör idag "trötter", kom hem först vid nio igår kväll så klev hon upp sju för att hinna åka med Ellen till dagis. Det resulterade i att hon grina och skrek när vi skulle ta på kläder och så grät hon hela vägen hem:-(. Tur var blev hon lite gladare då hon såg att vi hade främmande!!

Då vi käkat middag tog vi en skön prommis till Agneta å Alva och drack kaffe å sen
hem igen "skönt me frisk luft".
Då vi kom hem gick Nova å la sig å somna på en gång:-).
                                   

Go barnen våra;-)....

Igår då...

 Då vi klivit upp och gjort oss klara så drog vi till Kalix för att hälsa på Emma å Alwin + se på deras nya hus, d var mkt fint "lite avis på deras badrum" men jobbigt att bo i renoverings röra:-(. Så passade Nova på att inviga deras badkar då Alwin ändå skulle bada! Sööt ungar:-)!

Sen då vi alla ätit lunch så tog vi oss en prommis till Ica Näsbyn, och Mira å Alwin passade på att sova sött i sina vagnar. Då dom vakna så åkte vi till mamma på middag "mums", vart typ taco köttfärs, pasta å en massa sallad;-).... Så vart klockan 17.30 å dags att åka hem, Nova somnade givetvis i bilen och ville ju inte sova sen då hon skulle i säng, men 20.30 hade porten gått igen i alla fall;-).

Glodde lite tv när barnen somnat och la mig väl typ 23.00... Men Mira gråter så mkt i sömnen nu så hon vaknar och är jätte ledsen, så jag hinner bara somna om så vaknar hon igen... Har fått vagga vagga vagga hela natten lång:-(.

Nå nu ska jag duscha å sen blir d att spackla å måla i Novis rum:-).

Cýaaaaa

Igår då...

Var d Lördag och vi var på 3års kalas i Bälinge hos Liam, var mkt trevligt och gott fika! "Tur jag har min ätar dag på Lördagar;-)" Barnen lekte mkt fint och hade skoj!

Då vi kom hem var d dags för middag, tur att vi hade ganska mkt rester som va kunde äta upp...
Då vi ätit klart så började jag måla runt fönster i tvrum, Novas rum och dator rummet och så kom Agneta och Alva å hjälpte mig;-). Så åt vi snaks och drack en öl "mums"!
Sen då vi skulle gå ut på baksidan för sista röken innan dom for hem så hör vi hur d fräser å skriker på framsidan, så jag sprang ut och då sitter Elsa under Agnetas bil och morrar. Fick ta fram henne med sopkvasten & shit vad hon skaka, jag la hon i sängen där nere så hon skulle få lugna ner sig å känna sig trygg, gick ner innan jag la mig för att kolla till henne å då hade hon gömt sig för jag hitta hon inte:-(. Stackars mammas bebis kisse!

Så idag är hon lite loj och har ont i hög bakben & ligger mest å sover!
Hoppas d går över snart!

Nu fortsätta måla runt fönster igen:-)

Fullt upp!!

Ja fullt upp har vi haft hela dagen lång;-). Drog till Boden på apoteket på förm då Mira vila, & när jag kom hem så kikade Mamma, Emma Å Alwin förbi. Emma hade med sig våran gåstol, så Mira har prov suttit. Men hon fattar inte att hon ska röra på små benen;-)

Yees, & sen hälsa jag på Agneta & Alva en sväng helt själv:-) Mira sov och Thomas å Nova var ute i garaget å dona på. Så var d dags för middags lagning & när jag står å lagar säger T att han inte hinner äta... KUL!! Jaja, mer mat till Novis!!
Så dök Zara, Krille och Milly upp och hälsa på några timmar "skönt att slippa vara själv"!!
Är så trist d här med fisket så jag tror jag DÖR, men bara 1v kvar nu;-).

Imorrn tror jag att jag blir RÖD hårig... Men får återkomma mer om d blev så;-)
Nu tv tittande innan sängen... Nattelinatt!!

Ruggigt väder....

JA i morse vakna man av regn å rusk.. Hagel, regn å storm! Och jag som såg på nyheterna igår att d skulle komma 1-2 dm snö inatt, men nä isället regna d juh "kul"!! Inte för att jag direkt längtar efter snö, tycker mest bara att d är jobbigt att skotta, skrapa bilen mm.

Malin skulle ju komma hit och hälsa på idag men när hon klev upp så var d vitt vitt vitt ute, i Boden alltså, så hon som bara hade sommar sulor på bilen fick stanna hemma:-(. Men ack sån tur jag har att Thomas är hemma, så han la ju om till vinter sulor på min åk, vilket resultearde i att jag Agge Mira och Alva drog till Malin istället;-).          och d var mkt trevligt!!!!

Har starka planer på att klippa mig och färga håret RÖTT, men vet ej om jag Törs?? Färga rött alltså!

Måste kolla läget med Sara min privata frissa först!

Shit pommes vad jag längtar efter en system kamera, men vem ska betala den då tror ni??? Inte jag... mammi har inte cash alltså, suck för att vara föräldra ledig:-(.

Så längtar jag efter att bli smal igen så jag kan ha mina kläder, men d känns ju lite långt borta... Måste banta så jag får göra min OP någon gång;-) " LÄNGTAR"!!

Ohh fick ju min volym master igår, bjuder på en bild inann jag lägger av för idag;-)!

Vallning...

... som d kallas hade dom med Martin på brottsplatsen här i byn i Fredags! Höll på att DÖ när Thomas kommer hem å säger att Martin är tillbaka i byn, å innan han kläcker ur sig att dom är med polis och media för att göra en vallning " där han visar allt i detalj hur han gått tillväga". Dom hade ställt lastbilar för hela gården så man inte skulle kunna se in. Tydligen så har Frida knappt hunnit ur bilen innan han slagit ner henne, och dessutom bakifrån... Hur kan man då säga att d bara är vållande till annans död???? Hon hade ju inte ens en liten chans till att försvara sig!! Åhhh så jag blir arg... ARG ARG!!!

Ja du Martin, undra vad som händer i din hjärna?????????????????????

Ingenting alls....

Just nu är d mest bara dött, händer inte så mkt... Mira har dock sovit hela natten inatt om d var tack vare gungtassarna vet jag inte, men somnade om direkt jag gunga, så hon har sovit till 03.40 då gav Thomas henne mat och så sov hon till 7.30;-) Min sömn blev som räddad!!
Mira ska sova hos Morfar inatt och Nova hos Farmor;-)

Faan Facebook tjorvar hela tiden, kommer ju aldrig in!! Lessss
RSS 2.0