Skrillor och Bio;-)

Började denna Söndag med att kliva upp och göra oss klara för att sedan åka till hockeyplan så barnen skulle få åka skridskor:-).
Mira åkte (läs hängde på pappa) ca 2 min sen ville hon ta på skorna igen... Är nog lite för liten än;-).
Men Nova däremot (som skrek som stucken gris förra vintern) var jätte duktigt... Det gick sakta, men hon var jätte duktig att hålla balansen och försökte verkligen;-). Yiey!!!

Vi hann bara hem å klä av oss så ringde LG å bad oss komma å äta tårta för I (Dawan) fyllde år... Så vi gjorde det!
Sen hem å duscha, fixa oss och käka varmkorv innan vi begav oss mot....

Stan:-). Lämna Thomas och Mira hos Lennart och Ingegerd, så åkte jag å Nova på bio Lejonkungen i 3D!!
Den var bra... Kom en fågel flygande, så säger Nova "inte visste jag att de hade fåglar här inne" ;-)!
Sen vart det middag på Hertsön hos Lennart å Ingegerd:-).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1354266/images/2012/pic_185711018.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1354266/images/2012/pic_185711018.jpg" class="image">

Lilla Alma<3!

Sovit till 15 idag, skönt!!

Hann bara kliva upp så ringde Mia.. Hon mamma och Lovisa skulle komma hit och dricka kaffe, för de hade varit i Lule!
Hann precis göra dem var sin Latte, så ringde syster Emma. De var på väg från Boden å ville komma in å mata Alma:-)!

Så äntligen har jag fått hålla å pussa på lilla sockret<3!

Natt 1:-)

Idag är 6e dagen på rad som jag jobbar... Men var ju som "ledig" igår på dagen eftersom jag skulle gå på natt på SuS på kvällen:-). Natt även inatt, så är bara åka hem och försöka sova!! Å hoppas på att jag får många timmars sömn!!!

På söndag då jag vakar av tänkte jag ta med mig Nova på bio.. Hade tänkt att vi skulle s Alwin å gänget 3, men hon vill hellre se Lejonkungen i 3D. Så då gör vi det:-).
Har försökt boka hela natten, men har inte gått??? Får väl be T göra de under dagen idag!

Tjolla Hej Tjolla Hopp Gummi Snopp:-)

Mammor och minimodeller!

Det ska jag se nu! Och jag tycker att det här är helt sjukt... Vaxa flickors ben när dom är 10 år mm mm!! Sjukt Sjukt Sjukt!!!

Igår var jag till jouren och fick inhalera då jag hade riktigt tungt att andas!! Var ingen annan där, så det gick fort å jag fick åka hem:-).
Måste faktiskt sluta röka, men hur tusan ska jag lyckas med det????

Idag har jag jobbar 8-12 å till en början var det riktigt jobbigt men gick bättre å bättre:-). Nu börjar jag ändå känna mig lite bättre och hoppas att det fortsätter åt det hållet!!!
Imorrn är det nämligen jobb 8-16:-)!

Har lite grejer på gång och hoppas å håller mina tummar att de blir så;-)!!


Å jag bara hatar att väcka barnen tidigt på morgon för att åka till jobb och dagis:-/.
Speciellt när de ser ut så här;-)

Astma elr Krupp?

För ca 2 mån sen då jag var förkyld så fick helt plötslig riktigt svårt att andas!! Ringde Vc och fick komma på en gång. Mina värden var bra men var riktigt tungandad och pulsen var uppe i 100... Hade även en psykiskt jobbig hosta, tryck över bröstet! Fick då Bricanyl och Ventolin...

Är samma sak denna gång, fast utan tryck på bröstet... Nu är det mer i halsen de trycker, det knastrar och piper då jag andas, har psykhosta och blir sjöblöt i svett så fort jag anstränger mig:-/.

Jag var tvungen att googla och man kan ha Krupp som vuxen, mest vanligt om man haft de som barn... Och det vet jag inte om jag haft!?!?

Detta är i alla fall riktigt jobbigt!!

Vet ni??

Helg:-)!

Äntligen är det helg och guuud så skönt!!
Har varit sängliggande hela veckan men under dagen idag har jag börja må aningen bättre:-). Tog mig en prommis till postlådan för att få frisk luft, hämtade barnen från dagis!
När T kom hem hade han handlat för att göra Tacos, då han tydligen lovat Mira det till middag (hon ville även ha räkor, men de blev stopp)!

Pappa och Siv kom förbi mitt i maten, vi drack kaffe och flickorna fick sig nya sticki sockar å vantar som Siv gjort... Och tre kinderägg var;-).
När de for gick T och flickorna ut å skotta gården och jag for till bästa Agneta å drack ett glas rött + lite surr:-)!

Nu ligger jag i sängen och ser en skräckis "one missed call"... Störd film!!

Åh jag säger bara shit vad det tjuter i mina luftvägar... Stämmer nog att jag har förkylningsastma:-/!

Undra hur sent man kan ta ventolin utan att bli speedad???

Natti Natt:-)

Feber, host och värk i kroppen!

Måndag då jag vakna efter nattskiftet så hade jag ont i halsen... Sen har det bara blivit värre å värre! Slem hosta har blivit rethosta, feber, värk i kroppen och spec magen å njurar idag:-/!

Jag har lega i sängen hela veckan, för att kurera mig... Men blir inte bättre:-/!
Feber varje efm/kväll

Har hur som helst varit med barnen på BVC = godkända!
Nova har dock bara gått upp 1kg senaste 2,5åren så därför blir det en extra viktkoll om 4mån! Annars skulle hon fått vänta 1år...

Nåja, nu ska jag vila vidare!

Ev 4!?

Kan hända att de blir en 4e natt i alla fall! Det har nämligen bara en sköterska och - 2 uskor;-)!

Hur de då blir när jag inte kan sova direkt nå eftersom Mira måste vara hemma:-/!

Men kanske löser sig:-)

Sista natten nu:-)

Då var sista natten äntligen igång:-). Jag har sovit bra idag faktiskt.. Barnen väckte mig vid 15 tiden, så det var skönt!

Sen har vi haft Thomas pappa och Ingegerd på middag.. T gjorde entrecote , potatis-morötter-lök i ugnen, sallad, och vitlöksbröd å en massa goda såser:-)!

Nu kämpa på å hoppas klockan går fort!!

Sökt jobb inatt:-)

Ja faktiskt har jag passat på att söka jobb på BB/förlossningen inatt då det var lugnt:-)!
Jag hoppas att jag har en chans men tvivlar på att de går vägen:-/!

Whish me luck!!

Natt 2 av 3!

Nu är det andra natten och jag är verkligen super trött! Fattar inte hur jag ska palla morgondagens natt oxå??? Så förstår jag inte hu människor klarar av att jobba vaken natt hela sitt liv typ... Jag kan då inte sova när jag jobbat natt, vaknar ALLTID vid 13 men ligger ändå kvar och försöker verkligen somna om! Idag lyckades jag å sov till 15... Men bläää!! Endast 6h kvar... Pust!

Hjälp!!

Jag behöver omgående hjälp att gå ner i vikt!! Har provat flera ggr nu efter grav med Mira att banta på samma sätt som efter Nova med det funkar inte och jag börjar vara riktigt less på att inget händer!!!??? Hur ska jag göra för att gå ner i vikt?? Jag vet att ni alla kommer säga att jag måste träna! Å jag vet det själv oxå... MEN... jag hatar och träna å det spelar ingen roll hur många ggr jag säger att jag ska göra det, så blir det inte av!! Först å främst så går det så jävla dåligt att planera eftersom jag ALDRIG vet hur jag jobbar!? Tacksam för hjälp här OMG!!!

Natt 1av 3!

Lite jobbigt med natt jobb så här dagen efter, men hoppas att de kommer gå vägen och att den blir lagom "lugn"!

Igår var vi bjudna på middag å vin/öl mys hos Tomas å Emelie! Maten var super god å vi hade jätte trevligt. Blev dock väldigt sent för klockan var helt plötsligt 02.30 så vi var väl hemma vid 04! Flickorna har sovit hos farfar och Ingegerd å de har gått bra som vanligt;-).

Idag har det blivit en till bebis i släkten å denna gång på Thomas sida!
Hans kusin Magnus å tjejen Linn har fått en liten flicka<3! Å även för den gick det undan.. SKÖNT att slippa ha ont allt för länge!!

4/1-12

Idag 10.37 fick flickorna en ny flick kusin å jag blev moster igen:-). Hon vägde 3830g å 50cm lång... Tyvärr har sockret inget namn än;-)!

Dagen har varit lugn.. Sov till 11.30 då Thomas väckte mig så han kunde åka till jobbet!
Var med Nova till läkaren, eftersom hon typ spyr upp tjock brunt/blod slem.. Men de var inget å hon fick Mollipect! Under tiden vara Mira hos farmor:-).

Så fort vi kom hem blev Nova som ombytt... Från att vara pigg å glad till att vara sur, tvär å trött!! Hon somna på soffan å ville ingen middag ha.
Hon hade 40 i feber å Mira 38,7..
Så vi blir hemma imorrn med!!

Är nu super trött så jag ska sova!

Natt 2!

Snart har jag avverkat natt 2 och nu är det bara 4h kvar! Sen skynda sig hem å krypa ner i sängen för att sova en si så där 3-4h, sen är de bara kliva upp å vara med barnen så T kan åka till jobbet!

Nova var nämligen hemma igår pga feber frossa kvällen före.. Sen igår morse hosta hon så hon spydde "dock bara en massa tjockt slem" som VERKLIGEN behövde komma upp!
Så då får båda va hemma idag, så kanske hon hinner bli mkt friskare:-).
Ev att de är hemma Torsdag med, beror på om jag får nå jobb elr inte...

På tal om nå helt annat!!!
Fy vad jag har börja få problem med Karpaltunnelnerven IGEN å trotts att jag INTE är gravid!
Det värker hela tiden å varje gång jag sover domnar armarna bort..
Kanske måste kolla med min läkare vad vi ska göra åt detta????

Hoppas alla där ute sover gott<3

Natt 1!

Än så länge går allt riktigt bra! Vi har nu mer 2st xvak här på avd, så vi löser av varandra väldigt bra... Samt att vi nu är 4 ist för 2-3:-)

Nova blir ju som sagt hemma idag å jag hoppas att Yvonne tar med hon hem till henne så jag får sova ifred!! Även Mira skulle få sov morgon, så Yvonne skjutsar hon till dagis då jag kommit hem:-)!

Nu knega vidare!

Är det så här???

Måste säga att jag är måttligt less på LK sätt att behandla sina vikarier!! Först förväntas man ställa upp i vått å torrt "vilket jag oxå gjort", å sen när man i stort sett är inlasad så får man inga förfrågningar nå mer!!! Vad är det för jävla stil??? Jag är såå arg kan jag tala om... Ska ringa å prata med förm imorrn samt rekryt och då kommer jag meddela dem att jag går till tidningar och facket om det inte blir någon ändring på detta!!! PUNKT!!

Nåja, nu ska jag i alla fall iväg till SUS för natt 1 av 5;-). Elr jag är ju ledig onsdag å torsdag sen natt fredag, lördag och söndag!!
Skulle dock vilja ta mig in på barn och barn å ungdomspsyk! Tror jag måste prata med Eva på Vikförm ;-)!

Snart dags att bege mig:-)!
Hejs svejs!

2012!!

2012 firades in med riktigt trevligt sällskap i vanlig ordning å alla 9 barn var super snälla<3!

Vi åt mkt god mat, surrade, åt efterrätt, smällde raketer mm:-)!
Ja bättre får man leta efter!!

Jag hoppas så evinerligt att 2012 ska bli ett mkt bättre år än 2012... Men tvivlar på de:-/!

Gott Nytt År Alla Glada!

RSS 2.0