Natt jobb vankas!

Inatt och jag börjar först 21! Känns dock aningen konstigt då man i vanliga fall börjar mellan 12-16 då man går natten. Kommer hinna bli grymt trött innan jag ska bege mig:-/!

Igår då jag å flickorna kom från jobb å dagis hade Thomas hunnit göra en skattkarta när han kom hem! Så väl inne låtsades han att de knacka på dörren å flickorna skynda sig dit, men där ute låg endast ett papper;-). Nova frågar vad den ska föreställa? Jag: jo men vårt hus, bilar, studsmatta mm.. Å se där bakom Lill garaget är de en stjärna, undra vad de är!?
Åh de är nog där skatten är säger Nova och Mira håller med:-)!
Så Thomas tog fram ficklampor å de skyndar sig ut.. Å efter en stund kommer de gastande "de var godis mamma, de var godis".
Thomas påhitt var väldigt uppskattat;-)!

Idag har jag varit med Emelie som har gjort sin första tatuering:-). Sen käka vi på Dagobert å så hem.. Mamma, Emma å Alwin kom sen förbi med choklad kalender åt flickorna!

Nu packa nattväskan!

1:à Advent!

Första advent är de idag och vi har INTE varit på någon julskyltning! Ist har vi fixat här hemma, pyntat lite, städat, tvättat, pysslat med flickorna.. Yvonne å Thomas har gjort köttfärsbiffar och köttbullar, sen körde hon mig å Mira till råne för att hämta min bil!

Var nämligen med Agneta hos Elin på middag och vin.. Var meningen att de skulle vara Party Lite men var så många som avboka! Men vi hade skoj ändå;-)!
Förm spenderades på Hertz, snabbvisit hos T pappa och sen lunch hos gam farmor å farfar...

Sen Maxi, BilTema och Candy World!

Nu blir det sängen så jag orkar upp imorrn!!

Natti Natt...

Zumba!!!

Dagen började inte så bra! På G från dagis i morse så fick jag slut spolarvätska, så när jag kom hem fyllde ja i 4liter!!
Tänder en rök å ser att de börjar spola under bilen, what the fuck?? Spolarvätske behållaren har liksom hunnit gå sönder på ca 10 min.. Hur är de möjligt???

Nåja tog skithögen till E4:an där Caisa hämta mig... För idag hade hon lyckats övertala mig att följa på Zumba i stan;-). Å jag måste säga att de var riktigt skoj!! De hade även nån slags prova på vecka.. Så hela veckan får jag träna på prov;-). Å nu väntar jag på att Caisa ska bli klar hos frissan!
Å just de, vi har även ätit lunch buffé på waldorf;-)

Söndag hela dagen!!

Så vad har vi gjort idag???

Jo vi vaknade 9.00 å klev upp. Thomas for å flytta nå möbler åt sin bror, jag dammsög och med hjälp av ett skohorn tog jag fram alla leksaker från under soffan medan barnen pysslade!!

Efter lunch kom Emelie, Oscar och Albin. Å efter ett tag kom även Agneta och Alva:-). De kom för att fira Nova eftersom de var sjuka då hon fyllde år!
Blev lek, fika och surr:-).

Sen har jag rensa bland alla papper i kökslådorna, hämtat mat i persön, uppdaterat min tfn och varit till Bya å kopierat papper!

Nu sängen å ta de chill innan jag stänger de blå;-)!

Natti<3

Inte länge kvar nu...

Till jul alltså!
Skönt med helg:-). Men inte hindrar de Thomas att ställa klockan på 7.00 i alla fall.. Suck!
Nå han klev upp å drog med nå kompisar till Boden på ATV träff (köra hjuling)! Jag gjorde Nova klar till 8.30 så kom farmor, farbror Anders och kusin Viktor å hämtade henne så hon fick följa dem till Råne:-).

Jag å Mira som blev själva, tog det lite lugnare! Slog på en Pippi film medan jag gjorde mig klar å sedan vid tio for vi till Sundom för lek och kaffe surr:-).
Där käka vi lunch och så följde Emelie, Tomas å pojkarna till julmarknaden i Råne. Som för övrigt bara var dynga!!

Sen bar de hemåt å efter ett tag kom även Nova.. Thomas har varit borta hela dagen och är inte hemma än, utan for på jobbet direkt efter körning!

Nu blir det sängen:-)

Läkaren idag!

Var på jobbet idag som vanligt när jag började få tungt att andas!! (haft ont i typ lungorna i 2dar). Så fort jag var uppe å rörde på mig å gick i trapporna så började de göra ont, tungt att andas, kallsvettas å helt jävla orkeslös.
Ringde VC och fick komma dit.. Proverna visade inget men jag var riktigt tungandad och min puls var uppe i 100/min (72-74 i vanliga fall)!
Så läkaren tror att jag har förkylningsastma eftersom jag alltid har problem med luftvägarna under vinterhalvåret!! Fick utskrivet Bricanyl för att se om de blir bättre och om jag får lättare att andas:-/.

Kommer få en kallelse för att göra en lungspir (lungtest) och sedan en lungröntgen!! Han sa även att jag måste sluta röka... Lättare sagt än gjort;-/!!!

Vad gör man???

SMS-inlägg

img_4459 (MMS)

Så här ser man ut då man fyllt 5år<3! som ...

img_2480 (MMS)

Så här ser man ut då man fyllt 5år<3! som ni förstår hade vi barnkalas helgen som var,12/11;-). Barnkalaset hade vi i Smedsgården och Nova var super nöjd! Sen har vi blivit sjuka IGEN! Mira fick svinkoppor i fredags samt penicillin och Nova hosta. Igår blev Thomas hängig å idag har jag grymt ont i mina lungor "hoppas de ej är lunginflammation"!! Annars händer inte så mkt, jobbar hela veckan!  Å just det.. Äntligen har jag hittat mina Nike byxor som jag så länge har letat, blir att beställa<3! Najt:-)

Helgen då...

Hmmm ja vad har vi gjort i helgen???
Fredag var jag & Mira med Agneta & Alva till storheden å inhandlade vin:-).
Sen mös jag å flickorna i soffan en stund innan de var läggdagds & Thomas for på jobbet!

Lördag var det sovmorgon till 8.00 men vi drog oss nog till 9.00 minst;-).
Upp å gjorde oss klara & så for Thomas å skjutsa flickorna till Moffi & Siv å jag for på jobbet!
Jobbade 13-18, ett litet kort pass... På jobbet lagade vi körrfärslimpa till middag åt vissa kunder å efter det började jag sminka mig för kvällens fest;-)!

Var bara skynda sig hem å byta kläder å fort iväg till Sundom där vi skulle till Åsa på fest med lite tillugg, vin & bål. Det var en mkt trevlig kväll å för att inte tala om sällskapet;-).
Det blev även en sväng till RP, dock inte lite trevligt som hos Åsa men det funkade!
Hos denna härliga brud spenderade vi Lördags kvällen:-).

Trodde jag skulle vara seg på Söndag men intet då... Vaknade 11.00 åt lite mat glodde tv & planerade Novas kalas å skrev inbjudningskort.
Vid 13.30 for jag till Töre för att hämta hem tjejerna<3.
Å resten av dagen blev de soff mys!

Har postat inbjudningskorten idag, börjat med middagen å ska snart göra mig klar för kvälls jobb 16-20!

Bye Bye!

I efm vid 15 tiden kom mamma/mommo, moster...

I efm vid 15 tiden kom mamma/mommo, moster Lovisa, moster Emma och kusin Alwin på besök. Flickorna blev super lyckliga<3. Vi fika lite å barnen lekte med Lovisa;-). Sen skulle de åka hem till Kalix å Mira ville följa... Vilket så klart inte gick å hon har gråtit floder från ca 15.30-16.30:-(. Stackars liten vill vara me Lovisa å mommo! De får nog snart åka dit:-). Nu har jag just duscha å har krupit ner i sängen och ser "Drömmen om ett barn"! Sen CSI innan jag ska sova:-). Upp tidigt imorrn på jobb 8-16! Natti Natt:-)

Tymp på VC igen!

10.00 hade Mira tid på VC för att göra en ny tymp då de inte gav nå utslag förra veckan då vi var.
Tymp är när man mäter rörelse av trummhinnan och det görs efter varje gång man haft en öroninflammation!
Ingen rörelse denna gången heller på vänster öra så vi fick träffa DR.Johan!
Mira hade en stor svart äcklig vaxpropp i örat som vi måste behandla med revaxör och sedan tillbaka till VC för att spola örat samt göra ny tymp!

Annars har jag inte gjort så mkt idag... Dammtorkat å nu ska jag hämta flickorna.
Mamma messa just å de skulle komma hit så nu måste jag rusa...:-)

Hej svejs!

Usch vilket uppvaknande idag!! Vaknade på ...

Usch vilket uppvaknande idag!! Vaknade på morgon och i vanlig ordning kollar jag Facebook! Då har en av mina vänner i Råne haft inbrott inatt, under tiden de låg å sov?! Det hade stulit pengar, en mobil och en låda öl. Antagligen hann de inte få med sig nå mer, eftersom hunden förmodligen vaknat!! Men hallå där... Vad är det för fel på folk?? Gå in hos människor som ligger å sover. Säkert nå jävla lowlifes, pundare som behöver snabba pengar till lite knark!! jävla svin!!! Usch då.. Tänker verkligen på er<3!

Helt sjukt är detta!! Inget går som jag vi...

Helt sjukt är detta!! Inget går som jag vill just nu.. Bara en jävla massa motvind!! Å just nu känns de som att jag inte orkar kämpa nå mer. För vad jag än gör så blir de inte som jag vill! Jävla helvetes fan säger jag bara... Så jävla fittigt!!!!

Åh då jobbigt!! Känner att jag börjar gå ...

Åh då jobbigt!! Känner att jag börjar gå in i en deppig period å det känns inte bra:-/. Jag har inget jobb! Så mina tankar handlar alltid om jag får jobba nå denna mån, får jag nå pengar??? Fan det är skit jobbigt... Å tjock är jag, så måste börja TRÄNA vilket jag VERKLIGEN HATAR!! Faan säger jag bara!!!!!

Gaahh!

Nyss skulle jag sälja båda mina vinter jackor å nu ska jag inte sälja nån av dem:-/!
Båda har ångrat sig... Vad är oddsen liksom!!?
Nåja, får väl ha kvar dom då... Vet ju ändå inte vad för jacka jag vill ha!!

Så Typiskt!

Men I efm kommer det en tjej å ska köpa min kaffemaskin, som jag inte ens provat!
Har bara packat upp den å ställt den på bänken:-/.

Nä om jag sku dammsuga innan jag ska iväg och jobba kvällspass...

Hejjppa!

Har idag varit nagel modell idag. Å nöjd v...

img_7076 (MMS)

Har idag varit nagel modell idag. Å nöjd vart jag:-)

RSS 2.0