Åhhh!!

Det är sååå mkt som jag skulle VILJA skriva här just nu, men jag tänker inte göra d... Vill inte att hela världen ska veta, som jag samtidigt behöver skriva av mig lite!!

Igår var d i alla fall Brännbollsyran i Byn & jag måste säga att d var FAKTISKT riktigt skoj... "hade inte så höga förväntningar;-)". Jag hoppas att alla ni som spelade hade riktigt skoj!
Jag & Agneta fick agera domare, eftersom han som skulle ha varit aldrig kom.. Men d var helt ok d me! Ann & Sofie sålde fika, Lina var sjuk, Marie & Carro spelade medans Karin sprang omkring å var ett litet stöd åt oss alla:-). Synd bara att jag inte hann vara med tills d var helt klart, då jag började jobba kl: 17..
& helst av allt hade jag även vela vara med på trubadur/grill kvällen + sedan åka med bussen till Farmen tillsammans med mina VÄNNER... Men jobbar man så gör man & d var ju ingen som ville byta elr FÅ mitt pass:-(.
Nåja, gick ju bra ändå... & jag mår ju säkert bättre än alla dom som var till Farmen;-).

Nu ska jag snart äta lunch för att sedan åka hem till mina älskade små tjejer.. Jag bara älskar dom såå mkt!! Mammas <3!

Ses å hörs...Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0